On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
₪186 בלבד
The Elements of Cooking
₪112 בלבד
The Professional Chef
₪326 בלבד
 
   סל הקניות     ההזמנות שלי     אודותינו     תקנון     שרות לקוחות     שאלות נפוצות 
הרשמה החשבון שלי
054-5497319 
לקופה 
  ראשי > ספרים > המדע של הבישול
חיפוש מוצר
מכירות לוהטות
קרח יבש לק"ג
25 ₪
מידע נוסף
הצטרפות למועדון לקוחות
  הסר הוסף

The Professional Chef
מאת - המכון הקולינרי האמריקני CIA מהדורה שמינית ...
326 ש"ח בלבד
The Elements of Cooking
מאת - Michael Ruhlman ספר המציג הגדרות של מושג ...
112 ש"ח בלבד
On Food and Cooking: The Science ...
מאת - Harold McGee ספר היסוד להסבר הבישול באמצעו ...
186 ש"ח בלבד
What Einstein Told His Cook 2
מאת - Robert Wolke ספר ההמשך, ובו עוד הסברים מדעי ...
122 ש"ח בלבד
What Einstein Told His Cook: Kitc ...
מחבר - Robert Wolke ספר המסביר תהליכים במטבח מנקו ...
122 ש"ח בלבד
Molecular Gastronomy: Exploring t ...
ספר הבסיס של הרווה ת'יס על גסטרונומיה מולקולרית.
140 ש"ח בלבד
Kitchen Mysteries: Revealing the ...
ספרו הראשון של הרווה ת'יס, שהתחיל את מהפכת הבישול ...
107 ש"ח בלבד


Copyright © Texturot.
קניה מאובטחת