On Food and Cooking: The Science and Lore of the Kitchen
₪186 בלבד
The Elements of Cooking
₪112 בלבד
The Professional Chef
₪326 בלבד
ראשי
סל הקניות
ההזמנות שלי
אודותינו
תקנון
שרות לקוחות
שאלות נפוצות
הרשמה
החשבון שלי
054-5497319
לקופה
ראשי
>
ספרים
>
המדע של הבישול
חיפוש מוצר
Your browser does not support script
מכירות לוהטות
קרח יבש לק"ג
25 ₪
מידע נוסף
הצטרפות למועדון לקוחות
הסר
הוסף
The Professional Chef
מאת - המכון הקולינרי האמריקני CIA מהדורה שמינית ...
326
ש"ח בלבד
The Elements of Cooking
מאת - Michael Ruhlman ספר המציג הגדרות של מושג ...
112
ש"ח בלבד
On Food and Cooking: The Science ...
מאת - Harold McGee ספר היסוד להסבר הבישול באמצעו ...
186
ש"ח בלבד
What Einstein Told His Cook 2
מאת - Robert Wolke ספר ההמשך, ובו עוד הסברים מדעי ...
122
ש"ח בלבד
What Einstein Told His Cook: Kitc ...
מחבר - Robert Wolke ספר המסביר תהליכים במטבח מנקו ...
122
ש"ח בלבד
Molecular Gastronomy: Exploring t ...
ספר הבסיס של הרווה ת'יס על גסטרונומיה מולקולרית.
140
ש"ח בלבד
Kitchen Mysteries: Revealing the ...
ספרו הראשון של הרווה ת'יס, שהתחיל את מהפכת הבישול ...
107
ש"ח בלבד
Copyright © Texturot.
קניה מאובטחת