מכשיר להכנת קוויאר
₪285 בלבד
"פייפ" לעישון מזון Aladin
₪230 בלבד
Kitchen Mysteries: Revealing the Science of Cooking
₪107 בלבד
 
   סל הקניות     ההזמנות שלי     אודותינו     תקנון     שרות לקוחות     שאלות נפוצות 
הרשמה החשבון שלי
054-5497319 
לקופה 
 
חיפוש מוצר
מכירות לוהטות
קרח יבש לק"ג
25 ₪
מידע נוסף
הצטרפות למועדון לקוחות
  הסר הוסף
אודותינו

גסטרונומיה מולקולרית  


בשנים האחרונות מתרחשת בעולם הגסטרונומי מהפכה, שהביאה את הפיזיקה, הכימיה ומדעי המזון, ישירות למטבחי המסעדות המובילות בעולם כדוגמת : אל בולי (El Bulli)של פראן אדריה,  השף הגאון מספרד, שהוכתרה השנה כמסעדה הטובה בעולם,"The Fat Duck"   מסעדתו המפורסמת של  הסטון בלומנתל . המנות היצירתיות והחדשניות המוגשות בהן פותחות בפני הסועדים עולם חדש של טעמים, מרקמים וצורות הגשה שטרם נחשפנו אליהם. זוהי הגסטרונומיה המולקולרית, מונח שתוו  החוקר הצרפתי הרווה תיס והפיסיקאי היהודי ניקולס קורטי.  אין הסכמה כללית על המונח, אבל מה שבטוח שהזרם הזה מביא למטבח שיטות בישול וחומרי גלם חדשים המרחיבים את האפשרויות שבידי הטבח לרגש ולאתגר את חיכם של קהל הסועדים. 
 
טבחים מקצועיים וכל המתעניינים בנושא, העושים את צעדיהם הראשונים בעולם הגסטרונומיה המולקולרית, והמנסים לשחזר את המנות יוצאות הדופן ולאמץ טכניקות חדשניות במטבחם,  נתקלים במחסום. חוסר היכולת להשיג חלק נכבד מחומרי גלם המיוחדים המאפיינים את הבישול המולקולרי, יוצרים תסכול רב. רבים מהחומרים הללו מוכרים היטב בתעשיית המזון, אולם הם נמכרים אך ורק  בכמויות מסחריות, שכלל אינן מתאימות לטבח המקצועי או החובב. 
 
"טקסטורות" נותנת לך את הפתרון. באתר תוכלו להשיג את כל החומרים הנדרשים כדי להפיק את המנות הידועות והמיוחדות, וכן להמשיך ולהמציא מנות חדשניות בעצמכם. כל זאת בכל כמות שתרצו, גם בכמויות קטנות, המתאימות לטבח הישראלי ולכל מי שמתעניין בנושא, ורוצה להתנסות בו. חומרי הגלם הינם באיכות הגבוהה ביותר. החומרים  נבדקו בקפדנות, והותאמו במיוחד למנות של המטבח המולקולרי.
נשמח להעניק לכם הדרכה  ויעוץ מקצועי,  יחס אישי חם לכל מתעניין.

===================================================






אודות דוקטור סרחיו ברוידו
 
דוקטור סרחיו ברוידו,  נולד במקסיקו, בעל תואר דוקטור בביולוגיה מולקולארית, מהאוניברסיטה העברית בירושלים, מידען, המשלב מזה שנים את שני התחומים  המעניינים אותו: מדע ומטבח. בעל ניסיון עשיר כטבח במסעדות מובילות.
 
מזה שנים מתנסה ד"ר ברוידו במעבדתו, בטכניקות המיוחדות של הבישול המולקולארי. הוא רכש ידע וניסיון מהמומחים המובילים בעולם בתחום זה, אותו הוא מעביר במסגרת ימי עיון, כנסים וסדנאות באקדמיה וכן למומחים המובילים בתעשיית המזון, לשפים ולמתעניינים בנושא במסגרות פרטיות מגוונות. 
 
ד"ר ברוידו ישמח לייעץ גם לכם כיצד ליישם זאת במטבח שלכם ולסייע בלימוד הטכניקות הנדרשות על מנת להכין מנות מהפכניות ומרתקות וליצור ריגושים אצלכם בצלחת!


 


 


  

 

 
Copyright © Texturot.
קניה מאובטחת